De Revo SoundStage is een primeur voor het bedrijf; terwijl het meestal meer gericht is op radio’s, levert deze draadloze luidspreker 2.1 stereogeluid van zijn een-doos-eenheid. Dat komt door de dubbele platte BMR-stuurprogramma’s van 9 cm en een gepoorte driver van 15 cm. Een goede combinatie met deze luidspreker is de LG OLED C7 of LG OLED 55C8.

Hij heeft aptX Bluetooth, stereo RCA, 3,5 mm extra en digitale optische ingangen – en een USB-oplaadpoort zodat je smartphone niet zonder sap raakt. Kijk bij Jack Waayen beeld om te kijken of deze pakketten in de aanbieding zijn.

Als het iets klinkt dat je graag wilt weten, is de SoundStage verkrijgbaar vanaf april, geprijsd € 400.

SweetVinyl Sugarcube SC-1, Deze Platen Speler Laat Je Platen Beter Klinken

Dit is een slim idee. Elke vinyl liefhebber heeft het probleem hoe oudere, misschien minder goed verzorgde platen beter te klinken. Het Californische bedrijf Sweet Vinyl heeft een intrigerende oplossing bedacht: de SC-1 is in feite een digitaal ruisfilter dat de pop’s en klikken op oude records in realtime verwijdert.

Een speciaal algoritme kan alleen ongewenste ruis van de muziek detecteren, isoleren en verwijderen, waardoor de originele muziek intact blijft.

Het apparaat van € 1500 kan ook fungeren als hi-res analoog-naar-digitaal en digitaal naar analoog, zodat u uw muziek kunt opwaarderen voor betere weergave.

Technics SL-1200GR, Een Betaalbaare Versie

We verontschuldigen ons niet voor het feit dat we dit jaar twee draaitafels in onze Stars of CES hebben. Als Mark Levinson zich richt op de high-end vinylmarkt, heeft Technics zijn langverwachte “meer betaalbare” versie van de SL-1200G van vorig jaar geleverd.

Terwijl hifi-fans overal ter wereld het allemaal erg leuk vonden om de SL-1200G, was het prijskaartje van € 4000 / € 3000 een beetje steil voor sommigen. Nu heeft Technics een goedkoper (we zeiden niet goedkoop) model op de markt gebracht, de SL-1200GR, die er naar verwachting rond de € 1500 gaat kosten. Nog steeds geen zakgeld …

Totem Sky Standmount-Luidsprekers

Als u op zoek bent naar een nieuw paar luidsprekers, dan is de Totem Sky misschien iets voor u. Deze tweewegs stand-mount luidsprekers zien er misschien niet zo indrukwekkend uit, maar de eenvoudige luidsprekers van Totem Acoustic hebben in de loop van de jaren genoeg vijfsterren recensies verzameld om ons te interesseren.

Deze luidsprekers sluiten zich aan bij de bestaande Totem Rainmaker in de luidspreker reeks van het bedrijf, klaar voor iedereen met een paar duizend pond om uit te geven.