Een paar jaar geleden was de toegangsdrempel voor streaming-tv iets hoger, omdat je moest zoeken naar een nieuw stuk hardware om services zoals Netflix op een bepaalde tv te bekijken. Als je bijvoorbeeld een alles in 1 pakket wil vinden kun je maar beter kijken op de site internetvergelijken.org

Je Kunt Op Het Internet Veel Makkelijker Streamen

Nu heb je mogelijk stream-ready apparaten in je huis die je nog niet eens gebruikt. De meerderheid van de Blu-ray-spelers wordt geleverd met een aantal streaming-apps die tegenwoordig zijn ingebouwd, en het komt steeds vaker voor dat nieuwe tv’s standaard “smart” zijn. Laten we niet vergeten dat zelfs als u geen apparaat hebt dat is gekoppeld aan uw tv, Netflix kan streamen, u waarschijnlijk een smartphone of tablet hebt die het werk kan doen.

Makkelijker Dan Omgaan Met Kabel Televisie

Ik denk dat het veilig is om te zeggen dat iedereen die ooit geabonneerd is op een kabel of satelliet, je ten minste één horrorverhaal over de klantenservice kan vertellen. Of het nu telefonisch of persoonlijk is, het omgaan met vertegenwoordigers van de klantenservice is meestal geen plezierige ervaring. Het is veel zeldzamer om klantenservice van een streamingprovider nodig te hebben, en nogmaals, het is veel minder waarschijnlijk dat u de constante prijspieken ziet die u normaal met een kabel ziet. Toegegeven, om een ​​streamer te zijn, moet je nog steeds beschikken over een betrouwbare internetservice, maar dat is veel minder om mee om te gaan dan om de 12 maanden opnieuw te onderhandelen over je tv-pakket. U hoeft ook niet meer zoveel te doen met installatiebedrijven van kabelbedrijven, dat het verplaatsen een stuk eenvoudiger wordt.