Deze telefoons zijn gestroomlijnd. Aan de linkerkant van het apparaat bevinden zich een volumeknop en een knop speciaal voor stemgestuurde Bixby-assistent van Samsung. Rechts bevindt zich de aan / uit-knop. Er is ook een vingerafdruklezer op de achterkant en een slot dat zowel de simkaart als een microSD-kaart bevat. Een mobiel abonnement is handig bij KPN voor deze telefoon.

De Telefoons Zijn Waterbestendig

Beide telefoons zijn waterbestendig met een IP68-rating, wat betekent dat ze gemakkelijk een unk in de gootsteen kunnen weerstaan ​​en worden afgewassen als ze vuil worden. De telefoons komen in Midnight Black, Coral Blue en Lilac Purple voor de Amerikaanse markt.

Nieuwe Dual-Aperture-Camera

Het grote nieuws voor de Galaxy S9 en S9 + is hun nieuwe Dual Aperture-camera met ingebouwde processors en geheugen. Het dubbele diafragma betekent dat de lensopening fysiek breder opengaat als er minder licht is, zodat u meer detail en kleur vast kunt leggen bij weinig licht.

De Camerasterkte Varieert Per Toestel

De camera’s variëren automatisch van f1 / 5 – f / 2.4, of u kunt het diafragma handmatig aanpassen. De S9 heeft een 12MP-camera met één lens met optische beeldstabilisatie en een 8 MP f / 1.7 camera aan de voorkant. De S9 + krijgt een dubbele 12MP-camera met dubbele optische beeldstabilisatie. De groothoekcamera heeft het dubbele diafragma f / 1.5-2.4 en de telelenscamera is een vaste f / 2.4. De S9 + heeft een 8 MP f / 1.7 camera aan de voorkant, net als de S9.