Op zoek naar de beste PS4-games voor je console? Dit zijn de 2 topkeuzes

Goed Jaar Voor Gamers

De beste PS4 pro-games in 2018 zijn hier goed. En er is een nieuwe kampioen in de nummer één gokautomaat. Er is geen genie voor nodig om uit te vinden dat God of War – de nieuwste exclusieve console – die game is. Het is een verbluffende prestatie en dit jaar is het de PlayStation-game die je moet bezitten.

Sommigen noemen het zelfs het spel van de generatie – het is zo goed. En de kwaliteitstitels blijven maar komen. Later in het jaar zullen we Spider-Man, Red Dead Redemption 2 en Battlefield 5 hebben. Verwacht dat ze ook allemaal zullen worden verbeterd voor PlayStation 4 Pro, omdat de meeste nieuwe PS4-games aanzienlijke stijgingen hebben voor Sony’s premium speelautomaat.

Wat Is Nou Echt Het Beste Spel?

Dus wat zijn de echte, beste PS4-games? Ze volgen in deze lijst met onze topkeuzes. We spelen elke game die we beoordelen tot de voltooiing (waar je het verhaal kunt voltooien) en spelen voortdurend de grootste titels online om ervoor te zorgen dat we precies weten hoe het is om elke game nu te ervaren.

Sommige zijn digitale games, een aantal goede PS4-exclusives en sommige zijn zelfs gratis PS Plus-games geweest. Wat ze echter allemaal gemeen hebben, is dat ze briljant zijn …

  1. PES 2018

Verwijder de presentatie uit de vergelijking – waar FIFA 18 nog steeds koning is – en er is geen betere sportsim daar dan PES 2018. Elke voetbalspeler die fundamenteel is – passen, tackelen, schieten, koppen – voelt zich griezelig als het echte, en de speler AI is buitengewoon.

Dat klopt aan beide kanten van de bal: je zult nooit meer beklagen over een teamgenoot die een domme rentree maakt, maar je zult merken dat je constant wordt uitgedaagd door de indrukwekkende verscheidenheid aan tactieken en strategieën van de oppositie.

Het is het puristen-voetbalspel, waarbij zowel nadenken als stick-vaardigheden vereist zijn, en terwijl de licentiewedstrijden van de serie net zo blijven als altijd, zijn ze op PS4 te repareren via de mogelijkheid (eindelijk!) Om fan-made optiebestanden te importeren in plaats van log. vorige tijdelijke oplossingen. Echt, het mooie spel.

  1. Overwatch

Blizzards teamgebaseerde blaster – Overwatch – blitzde de 2016 Golden Joystick-awards, scoorde gongs voor het beste originele spel, beste multiplayer, beste speelmoment, beste competitieve spel * en * beste pc-spel. Het is net zo essentieel op PS4, met zijn zes-op-zes-gevechten vol met charismatische helden, gekke capaciteiten en schreeuwerige, vloekwekkende, spectaculaire momenten – tenminste één keer is Play Of The Game een echt levensdoel.

Elke modus heeft specifieke doelen, die een duidelijk doel leveren voor elke wedstrijd, en net als Street Fighter wordt iedereen die het voor een bepaalde tijd speelt gehecht aan hun specifieke favoriet. GR + keuze? Jetpack-aangedreven Pharah. Kom naar haar, makker.